Boek ook eens een dagje

Privésauna

Onze Bed & Wellness is zo nu en dan ook als privésauna te huur voor een dag of dagdeel. Kom snel eens heerlijk genieten en ontspannen in onze fantastische privéwellness. Alle faciliteiten staan tot jullie beschikking. Je kunt lekker binnen bubbelen in de whirlpool of buiten in de houtgestookte hottub. Zowel binnen als buiten hebben we sauna’s om heerlijk te zweten en te ontstressen.

Zie ook onze pagina Wellness  voor een impressie van alle luxe faciliteiten die tot je beschikking staan.

 

neem even de tijd voor

Praktische informatie

Inbegrepen

 • Tijdens je verblijf is er gratis koffie, thee en kannen water beschikbaar
 • Je kunt gratis gebruik maken van onze handdoeken, badlakens, badjassen en slippers
 • Douchegel en shampoo zijn ook voldoende aanwezig
 • Zowel de wellness binnen als de wellness buiten kunnen gebruikt worden, alsmede het terras, de loungehoek en de buitendouche

Voorwaarden

 • Maximaal 2 volwassenen – Verblijf is alleen mogelijk voor maximaal 2 volwassen gasten. Kinderen en jongeren onder 18 jaar kunnen helaas niet bij ons verblijven. Extra bezoekers zijn niet toegestaan
 • Geen huisdieren – Huisdieren zijn niet toegestaan
 • Niet roken – Zowel binnen in de verblijfsruimten als buiten op het erf mag niet gerookt worden. Bij constatering dat er binnen gerookt is zullen er forse schoonmaakkosten in rekening gebracht moeten worden. 
 • Geen eigen eten en drinken – Het is niet toegestaan om eigen etenswaren  of drank mee te nemen. Maaltijden en snacks kunnen wel als extra worden bijbesteld. Zie onze menukaart.
 • Evenementen – Het is niet toegestaan om feestjes en/of evenementen te organiseren of geluidsoverlast te veroorzaken. 
 • Brandveiligheid – Vanuit het oogpunt van brandveiligheid zijn open vuur (vuurkorf etc.), kaarsen etc. niet toegestaan.
 • Zorgvuldig gedrag – Wij verwachten van onze gasten dat zij zich zorgvuldig gedragen en verantwoordelijk omgaan met onze eigendommen. 

Kosten 

Wij rekenen geen reserveringskosten, administratiekosten, schoonmaakkosten en borg. Eventuele extra’s zoals maaltijden, hapjes en drankjes zijn tegen meerprijs mee te bestellen. Er is een minibar met frisdrank (tegen betaling).    We hebben ook een kleine kaart waar vooraf uit besteld kan worden. Download hier!

Betaling 

Het boeken en betalen van je dagarrangement  kan gemakkelijk via onze website. Wanneer de geboekte datum binnen 4 weken is, dan vragen we volledige vooruitbetaling van het dan openstaande bedrag. Wanneer de aankomstdatum later dan 4 weken is dan vragen wij een aanbetaling van 30%. De resterende 70% dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst te zijn voldaan. Je ontvang van ons altijd ruim op tijd  een betaalverzoekje. Een boeking is pas definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Wanneer wij geen volledige betaling ontvangen hebben op de dag van aankomst zal je de toegang worden ontzegd. 

Extra’s 

Het is mogelijk om na je boeking nog extra’s bij te bestellen. Dit zijn bijvoorbeeld kaas/tapas/borrel plankjes en drankjes. Bijbestellen kan tot 24 uur voor aankomst  via mail of Whatsapp en het afrekenen verloop ook weer via onze website. Download hier onze menukaart.

Annulering 

Wanneer je rechtstreeks bij ons hebt geboekt dan kun je je dagarrangement kosteloos annuleren tot 2 dagen voor aankomst. Bij annulering binnen 2 dagen voor aankomst wordt 30% van de kosten in rekening gebracht.

Voor eventueel bijgeboekte extra’s als hapjes en drankjes worden bij een annulering nooit kosten in rekening gebracht.

×