Ontdek de

Massagesalon

Massagesalon Pure Massages

Tegenwoordig is een massage niet alleen een luxe behandeling voor ontspanning, maar ook de ideale methode om je lichamelijke klachten te verminderen. Bij Pure Massages doen wij er alles aan om jou helemaal te laten ontspannen. Door middel van persoonlijke aandacht, maar ook door onze keuze in het gebruik van kwaliteitsproducten.

Een massage is niet alleen goed voor de totale ontspanning van lichaam en geest, maar kent daarnaast nog vele andere (gezondheids-) voordelen. Door regelmatig je lichaam te laten masseren geef je je lichaam en geest de zorg en aandacht die het verdient. “Lekker in je vel zitten” wordt grotendeels bepaald door je gezondheid.

Maak jouw verblijf compleet met

Een massage

Als gast kun je overheerlijke massages boeken om je verblijf compleet te maken. Massages kunnen bijgeboekt worden op basis van beschikbaarheid. Vooruit boeken is dus aan te bevelen om teleurstelling te voorkomen. De volgende behandelingen kun je bij jouw verblijf bijboeken in de massagesalon van Pure Massages.

Ontspanningsmassage

De Pure ontspanningsmassage is een rustige, zachte massage met lange strijkbewegingen die ervoor zorgen dat je weer even helemaal tot jezelf kunt komen. Deze massage is ontspannend voor lichaam en geest. Stress, spanning op de spieren of een gebrek aan energie kan verholpen worden met deze massage. Natuurlijk is een ontspanningsmassage ook gewoon bedoeld om jezelf een heerlijke ontspanning te gunnen.

Hotstonemassage

Voor deze massage worden afgeronde basaltstenen gebruikt die op voorhand opgewarmd zijn en vervolgens voorzichtig op de huid geplaatst worden. Basaltstenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. Doordat de stenen verwarmd zijn, stijgt de lichaamstemperatuur waardoor de stofwisseling verhoogd wordt. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd, je lichaam ontgift, de orgaanfuncties gestimuleerd en het lichaam weer terug in balans gebracht.

Schelpenmassage

De Pure schelpenmassage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme lavaschelpen waarmee het lichaam zachtjes gemasseerd wordt. De warmte komt van uit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout, water en etherische oliën. Wanneer deze worden gecombineerd ontstaat er een thermische reactie die voor warmte zorgt. De warmte van de schelpen geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

Sabaioliemassage

Verwen je lichaam en geest met een heerlijke ontspanningsmassage met sabaiolie. Sabaiolie is verrijkt met een etherische olie die gebruikt kan worden voor huidverzorging, huidaandoeningen en voor massage. Een paar druppeltjes van deze wonderolie is al voldoende om kleine plekjes op het lichaam te behandelen. De sabaiolie heeft een natuurlijke geur op basis van jasmijn en lotus. Deze bestanddelen zorgen voor een ontspannend effect op de huid.

Kokosstempelmassage

De kokosstempelmassage is een tropische massage en bestaat uit een warme scrub gevolgd door een massage met warme kokosstempels in combinatie met aromatische oliën. De kokos geeft olie af die aangenaam aanvoelt. De combinatie van een scrub én massage op deze manier geeft nieuwe energie, versterkt het immuunsysteem, is ontstekings-remmend, huidherstellend, stabiliseert het bindweefsel en is een natuurlijke antibiotica.

Thaise kruidenstempelmassage

Dit is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Je lichaam wordt al wrijvend en stempelend met een wisselende druk gemasseerd met verwarmde kruidenstempels. Door de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels worden je poriën geopend, je geest ontspannen, het lichaam goed gereinigd en wordt de doorbloeding gestimuleerd. 

Ben jij ook toe aan een heerlijke massage?

Boek jouw verblijf

En boek er direct een onstpanningsmassage bij!

×