Een pagina vol

Gasteninformatie

neem even de tijd voor

Onze huisregels

In onze Bed & Wellness hanteren wij natuurlijk ook een aantal regels waar we onze gasten graag aan houden.

Huisregels  

 Bij Bed & Wellness de Paauw hebben we enkele duidelijke huisregels:   

  • Alleen volwassenen – Verblijf is alleen mogelijk voor maximaal 2 volwassen gasten. Kinderen en jongeren onder 18 jaar kunnen helaas niet bij ons verblijven omwille van de rust en veiligheid. 
  • Geen huisdieren – Huisdieren zijn niet toegestaan, hoe lief en klein ze ook zijn. Naast hygiënische redenen willen we ook de veiligheid en gezondheid van onze eigen dieren waarborgen.
  • Niet roken – Zowel binnen in de verblijfsruimten als buiten op het erf mag niet gerookt worden. Bij constatering dat er binnen gerookt is zullen er forse schoonmaakkosten in rekening gebracht moeten worden. 
  • Bezoek – Het is niet toegestaan om feestjes en/of evenementen te organiseren of geluidsoverlast te veroorzaken. Er zijn maximaal 2 volwassen bezoekers mogelijk, geen kinderen. Bezoekers moeten uiterlijk 22:00 uur weer vertrokken zijn. 
  • Brandveiligheid – Vanuit het oogpunt van brandveiligheid zijn open vuur (vuurkorf etc.), kaarsen en het gebruik van apparatuur als gourmetstellen en steengrillen etc. niet toegestaan.
  • Zorgvuldig gedrag – Wij verwachten van onze gasten dat zij zich zorgvuldig gedragen en verantwoordelijk omgaan met onze eigendommen. 

 

Kosten 

Wij rekenen geen reserveringskosten, administratiekosten, schoonmaakkosten en borg. Naast de verblijfskosten en eventuele extra’s als massages zijn wij verplicht om € 1,50 per persoon per nacht toeristenbelasting in rekening te brengen.   

 

Betaling 

Het boeken en betalen van je verblijf kan gemakkelijk via onze website. Wanneer je geboekte aankomstdatum binnen 4 weken is, dan vragen we volledige betaling van de verblijfskosten, de toeristenbelasting en eventueel bijgeboekte extra’s. Wanneer de aankomstdatum later dan 4 weken is dan vragen wij een aanbetaling van 30% van de totale kosten. De resterende 70% dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst te zijn voldaan. Je ontvang van ons altijd ruim op tijd betaalinstructies. Een boeking is pas definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Wanneer wij geen volledige betaling ontvangen hebben op de dag van aankomst zal je de toegang worden ontzegd. 

 

Extra’s 

Het is mogelijk om na je boeking nog extra’s bij te bestellen. Dit zijn bijvoorbeeld behandelingen in onze massagesalon, tapasplankjes en drankjes. Bijbestellen en afrekenen verloop ook weer via onze website. 

 

Annulering 

Wanneer je hebt geboekt via een boekingspartner (Airbnb,Vipio.com etc.) dan zijn de daar geldende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wanneer je rechtstreeks bij ons hebt geboekt dan kun je kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aankomst. Bij annulering binnen 14 dagen voor aankomst, of wanneer je niet komt opdagen, wordt 30% van de verblijfkosten in rekening gebracht. Voor eventueel bijgeboekte extra’s als massages worden nooit annuleringskosten gerekend. 

 

In- en uitchecken 

Inchecken is op de dag van aankomst mogelijk vanaf 15:00 uur. Het is helaas niet mogelijk om eerder in te checken of alvast bagage neer te zetten. Uitchecken mag op de dag van vertrek ten laatste om 11:00 uur.  

Ga er eens helemaal tussenuit in het mooie Zeeuws-Vlaanderen.

Boek jouw verblijf

Kom heerlijk genieten en ontspannen in onze luxe Bed & Wellness

×